Keittiöremontti Tampereella

Haaveiletko uudesta keittiöstä? Kun keittiöremontti on ajankohtainen, ota yhteyttä PR-Buildingiin - teemme unelmistasi totta. Toteutamme keittiöremontit vaivattomasti avaimet käteen -palveluna. Palvelemme kotitalouksia Tampereella ja lähialueilla.

Suunnittelusta toteutukseen

Keittiö on kodin sydän, joten sen toteutukseen kannattaa panostaa. Keittiöremontti lähtee aina liikkeelle huolellisesta suunnittelusta. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin muutokset asiantuntevasti. Myös toimivat säilytysratkaisut muihinkin tiloihin esim. liukuovikaapistot Inarialta

Tarjoamme maksuttoman arviointikäynnin, jonka aikana kartoitetaan toiveesi ja tarpeesi. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja luottamukseen.

Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys, josta voit lukea lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä

Tilaa kotiisi laadukas keittiöremontti, josta on iloa vuosikausiksi eteenpäin. Ota yhteyttä ja kysy tarjous keittiöremonteista!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

PR-Building
Kosselikatu 10
33870 TAMPERE

Y-tunnus: 1984214-4
Puh: 040-7448073

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

PR-Building:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.