Haaveiletko uudesta saunasta? Tilaa saunaremontti PR-Buildingilta, remontoimme saunasi ammattitaitoisesti, toiveidesi mukaan. Palvelemme kotitalouksia Tampereella ja lähialueilla.

Palveluihimme kuuluu

  • Paneelien asennus ja vaihto
  • Lauteiden asennus ja vaihto
  • Tilantuntua antavat lasiseinät löylyhuoneen ja pesuhuoneen väliin
  • Nyt myös uniikit Kelopaneeli saunat paikalla tehtynä, vaikka osakehuoneistoon!

Palveluun sisältyy myös maksuton arviointikäynti, jonka pohjalta saunaremontti ja sen toteutus suunnitellaan. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella.

Kestävää laatua

Sauna tarjoaa rentouttavia hetkiä kiireisen arjen keskellä. Kun panostat saunaremonttiin, sijoitat samalla omaan hyvinvointiisi.

Teemme puuosien vaihdot hetkessä. Lopputuloksena on viihtyisä ja tunnelmallinen sauna, joka kestää sekä käyttöä että katseita.

Saunan remontointi kanssamme ei myöskään rasita kukkaroasi. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys, josta voit lukea lisää Verohallinnon sivuilta.

Ce- hyväksytyt SAUNALAUTAT  max  12 henkilölle 

Ota yhteyttä

Ammattilaisen tekemä saunaremontti takaa kauniin, laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Ota yhteyttä ja kysy tarjous saunaremontista!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

PR-Building
Kosselikatu 10
33870 TAMPERE

Y-tunnus: 1984214-4
Puh: 040-7448073

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

PR-Building:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.