Kylpyhuoneremontti Tampereella

Haluaisitko uudistaa kylpyhuoneesi? Teemme kylpyhuoneen remontin toiveidesi mukaan, ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Palvelemme kotitalouksia Tampereella ja lähialueilla. Kysy lisää, jos kylpyhuoneremontti on ajankohtainen.

Kokonaisvaltaista remonttipalvelua

Toteutamme kylpyhuoneremontit vaivattomasti avaimet käteen -palveluna. Voit siis jättää kaiken meidän huoleksemme – huolehdimme yhteisen suunnittelun jälkeen kaikista työvaiheista, sovitussa aikataulussa. Meiltä saat putkimiehen ja sähkömiehen samassa paketissa, mikä säästää sekä aikaa että vaivaa. Meidän kanssamme voit toteuttaa kylpyhuoneunelmasi huolettomasti ja onnistuneesti.

Korkealaatuinen lopputulos

Märkätilojen vedeneristystöistä VTT:n myöntämä sertifikaatti kertoo korkeatasoisesta osaamisesta sekä materiaalien hyvästä tuntemuksesta.  Ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijämme tekevät tarkkaa ja huolellista työtä. Meidät tunnetaan luotettavana remontoijana, joka panostaa laadukkaaseen työnjälkeen.

Ota yhteyttä

Tarjoamme maksuttoman arviokäynnin, jonka aikana kartoitamme toiveesi ja tarpeesi. Tilaa kotiisi Tampereen seudulle laadukas kylpyhuoneremontti, josta on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja ota yhteyttä!

Kylpyhuoneen uudistamisen yhteydessä kannattaa teettää myös saunaremontti.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

PR-Building
Kosselikatu 10
33870 TAMPERE

Y-tunnus: 1984214-4
Puh: 040-7448073

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

PR-Building:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.