Lattiaremontti Tampereella

Koska teille on viimeksi tehty lattiaremontti? Lattioiden remontointi ja uusiminen raikastaa kodin ilmeen tehokkaasti. PR-Building toteuttaa laadukkaat lattiaremontit kotitalouksille Tampereella ja lähialueilla.

Kokonaisvaltaista palvelua

Asennamme uuden lattian vanhan tilalle huolellisesti ja tarkasti. Ennen uuden lattian asennusta tavallisesti revimme vanhan lattian pois. Toimitaan aina kuitenkin kohteen mukaisesti ja toteutus suunnitellaan ilmaisella tarjouskäynnillä. Pääsette samalla valitsemaan malleista oikeat materiaalit juuri teidän sisustukseenne sopivaksi, näin saamme parhaan lopputuloksen . ”Tuon rautakaupan kotiinne”!

Asennamme ja vaihdamme jalkalistat, parketit, laminaatit ja korkkilattiat ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen arviointikäynnin, jonka pohjalta työ suunnitellaan ja tehdään.

Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys, josta voit lukea lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä

Kun kodin lattiaremontti on ajankohtainen, PR-Building on luotettava ja laadukas tekijä työhön. Ota yhteyttä ja kysy tarjous lattiaremonteista!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

PR-Building
Kosselikatu 10
33870 TAMPERE

Y-tunnus: 1984214-4
Puh: 040-7448073

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

PR-Building:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.